Isnin, 22 Februari 2010

kantoi...!!

  • 20 hari buln ri tu aku kuar dengan member2 ofis aku g sungkai umah member kitorng kawin.....aku mals nk cite kat bf aku..( hazri masran ) sbb mals nak gduh2 n masam muke....aku pn menipu la die ckp pegi umah kenduri sedara kat sungkai....mule2 tu ok je...sgala yang aku plan sume bejalna lancar...smpai la 1 part nie die mntak aku hantar gmbar pulak kat die...aku pn ape lagi jadi mengelabah la..and tibe2 line pulak xde kat kawsan 2, die pn call la adik aku...yang adik aku nie xtau ape2 pgi ckp xtau pilak psal knduri 2....ape lg bile line dh ade...tdi pn sembur la aku macam peluru berpandu, yang aku pulak xtau nka ckap pe lagi sbb dah memang salah aku...smpai umah knduri aku xlalu nk mkn..member2 aku tgk je malu sngt rse nye, tapi tu la padah klo menipu...aku nk namgis tp rse cm xkuar je air mte aku...aku msj die.die xbals pn...aku call die off hp...bile aku call akk die akk die xjawp pn...aku tau die yg suruh jng jwp...aku sdih sngt, smpai la aku la aku blik baru die msj aku....die asik ckp nk ptus je...aku pulak asik mintak maaf je...sush giler nk pujuk nye....aku smpai ulang ayt yang sama puluh kali...."bie jnji xbuat lagi....bie syang abang...bie xcurang"...macm2 lagi la...tp pe ynag kau ckp 2 mmg betoi pn...last nye die ok jugak tp biase la klo kne kt aku pn aku akn marah jugak...die diam je tp kdang2 die ungkit2 jugak pekara 2...sakit nye hati kau...tp pe leh wat dah mmg salah aku...

Khamis, 4 Februari 2010

cinta

Perasaan cinta itu dimulai dari mata, sedangkan rasa suka dimulai dari telinga. Jadi jika kamu mahu berhenti menyukai seseorang, cukup dengan menutup telinga. Tapi apabila kamu Coba menutup matamu dari orang yang kamu cintai, cinta itu berubah menjadi titisan air mata dan terus tinggal dihatimu dalam jarak waktu yang cukup lama.

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers