Isnin, 8 Mac 2010

maRah 1#

Hari nie aku rase malas nak buat keje and befikir, bukan ape..otak aku nie asik fikit pasal semalam je..kadang - kadang rase bosan la ade perasaan sakit hati pada orang nie, terutama pada orang yang kita sayang.

Semalam 1 hari aku cantac die...tapi tak jawap-jawap pun, dah pukol 6 bari die msj aku...hati aku sakit sangt bile aku tanye buat ape diam tak jawap call tak balas msj, die ckap die tido...boleh pakai ke alasan macam tu...siap bagi tau lagi die eksiden malam ahad tu.

Dalam hati aku time tu sikit pun tak rase risau and kesian sebab aku dah rase bosan dengan alasan-alasan die tu...tiap kali die cakap nak datang jumpe aku tipa kali tu jugak la die tak dapat datang...pasal nye tetido la eksiden la sume nye sebab keluar dengan kawan...bile esok nye nak datang jumpe aku dah tetido, dah takde duit sbab langr kereta orng...bagi aku die memang penting kan kawan-kawan daripada aku.

Die nak aku paham perasaan die faham peragai die, tapi die tak pernah nak faham aku...die tau aku tak suke die keluar denagn kawan-kawan die bile die dah janji nak keluar dengan aku, tapi die bukan paham, aku suke ke aku tak suke ke die tetap keluar jugak dengan kawan-kawan die tu.

Kalau nak difikir-fikir kan perbuatab die pada aku memang tak kan habis..ape yang die tau biel dah salah mintak maaf tak pernah nak berubah..asik ulang pekara yang sama je...kalau aku tau pulak die marah pandai nasihat aku suruh aku berubah jangan buat lagi..tapi die pulak ade nak fikir pasal aku...tak de pun.

Aku bukan nak halang die keluar lepak-lepak dengan kawan-kawan die, tapi fikir la....nak beseronaok ade batas nye...kalau dah janji nak jumpe tu tak payah la keluar..duduk la rumah, ni tak keluar jugak sudah nye seronok tak tara mane tapi bala yang dapat...baru padan muke....paus la sudah hati.


kadang-kadang manusia ni tak boleh bagi muke sanagat.....

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers