Jumaat, 26 Mac 2010

sunyi #2


Masa ade lagi setengah jam nak balik, bosan betol hari nie kene tinggal sesorng je.....nak buat ape pun tak tau, dah la internet slow....tak sabar rase nak balik rumah kejap lagi.

Disebab kan orang tak ade aku pun mengantok, kalau ikut kan hati aku mau je aku balik sekarang, duduk kat ofis pun bukan aku buat kje pun sebab keje aku semua dah siap...becakap pun sesorong je, dah macam orang giler...huhuhuhu.

Tiba-tiba....

Kepala aku sakit la pulak sebealah kanan nie.. aduhaiiiiiii, sakit nye bedenyut-denyut sampai ke mata rase nye...tak pe la tahan kan aje, kejap lagi okey la tu.

Esok nak pergi daftar lesen, dah dekat setahun aku bawak motor baru esok nak pegi buat lesen...ish..ish...ish...terok betol...huhuhu...mane tak nye nie semua ayah aku punye pasal nak cari yang murah je...kalau yang murah tu betol, nie tak nak menipu je dalam kertas tulis lain dahpegi cakap lain, sudah nye aku pegi je daftar sendiri kat tempat yang aku tanye hari tu baru puas hati.

Adik aku dah balik kampung suami die hari khamis semalm kat seberang, kat riau indonesia...so tak de la tempat aku melepak ari ahad nie, inagt nak ajak aku pergi derma darah kat giant damansara...dah die dah balik sane aku kene lah pe sorang-sorang.

Mak dengan ayah pulak pergi hantar rombongan betunang pak usu aku kat taman medan..malas nak ikut, lagi pun urusan orng tua-tua buat ape aku nak menyebuk kan diri aku kat sane...baik aku dok umah...

Uuuhhhhh...sunyi betol, masa untuk bersiap sedia depan puch card...bubye.


SebenArnyE SuNyI ItU InDaH...huHUhuHU....

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers