Jumaat, 16 April 2010

SeDiH #1

Hari nie aku sedih la....patut la 2,3 hari nie aku gembira je rupa nya ada pekara buruk yang bakal jadi, aku peasan kat mak jangan nangis, sebab aku nak mak kuat hadapai semua nie...tapi aku pulak yang menangis

Kesian kat mak dan ayah , kenapa la semua nie jadi pada kami...aku tak boleh nak salah kan adik, sebab semua nie takdir...aku harap sangat adik bahagia.

Kadang-kadang aku tak faham kenapa kite kena buat pilihan dalam hidup, sebab tak semua pilihan boleh mengembirakan dan membahagiakan...dan setiap pilihan perlu di bayar samaada kita suka atau pun tak suka.

Aku tak nak tengok mak dengan ayah bersedih, tapi aku tak nak adik besedih jugak...macam mana ye...sesak otak aku.


hAraP aPe YanG tErJaDi Nie AkaN CePat BerAkHir DeNgAn BaIk......

Rabu, 14 April 2010

Macam Mana Kami spend time Sesama..


  • kami tak pernah Date pegi tengok wayang...
  • kami tak pernah lepak kat taman tasik sesame...
  • kami tak pernah pergi mandi air terjun sesame...
  • kami tak pernah konvoi sesame (die geng motor)..
Tapi kami....
  • pernah pergi karaoke sesame...
  • pernah shopping sesame...
  • pernah mandi laut sesame...
  • pernah ronda-ronda naik motor sesame...
Kami sayang satu sama lain, walaupun kami belum faham antara satu sama lain kami tetap bahagia...



HaPPy BesDay SayNaG.....SEmogA PanJang UMur anD MuRah RezKi (HazRiE)

Khamis, 8 April 2010

mak dah ayah.

hari nie nak pergi perlis..rase macam sedih je nak tinggal kan mak...
mintak-mintak la 4 hari nie cepat berlalu...
aku rindu mak and ayah...=(




mak ayah tggu kepulangan anak mu ya...!!!


Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers