Isnin, 12 Julai 2010

Kurus ke Gemok ??? jom g sliming fit...

Di Satu petang, di giant Kota damansara....

"miss u mau try ini punya pakej tak, ada sliming fit and facial trptment munye...kita kasi u dengar dulu la kita takda paksa u angkat ni pakej, u dengar saja okey"
aku mula nya nak blah je, sekali mak aku seret kau ajak g dengar...malas betol la.

First time aku masuk pusat kecantikan yang spa-spa nie, auntie yang ajak aku dengan mak aku masuk tadi pun memula kan ceramah nye.." nie awk punye mamak ye, nampak macam muda lagi meh..awak umr berapa " aku pn jawap la 22 " owh okey tak pe, sekalang kita punye spa tengah buat promosi, so awk pilih mau tripmen muka atau sliming fit punye???"

Aku malas nak cakap banyak so aku fikir badan aku yang tengah membesar nie so aku pun pilih la nk sliming fit nie, auntie nie pun cerita la pasal segala masalah pasal kalau badan telampau besar la pape la semua nye la di cerita kan nye, sudah tu die pun keluar kan segala khazanah pasal orang-orang yang penah kurus kan badan kat situ nak tunjuk pada aku, aku pn dengar je la.

Lama gak la kau dengar benda yang auntie 2 cite, dah puas aku dengar auntie tu membebel aku pun terpengaruh, dan atas pengaruh mak aku jugak aku pn melabur la Rm49 ringgit untuk pe cubaan, dan apoiment pun di laku kan.

Lepas balik tu, kau mula terpikir balik...knape la aku g bayar,kan elok kalau aku diet je..pun boleh kurus jugak, aku pun ape lagi masuk bilik dan on9 tenet cari petua untuk kurus, dan aku pun jmpe 1 petua... * minum teh O limau tanpa gula dan insayaallah perut anda akan kempis dan berat badan anda akan kurang.

Dan sejak pada hari tersebut, aku berazam aku akan kurus kan badan aku...lihat la nanti, pada orang yang selalu mengata kau tu ketahui lah anda yang aku akan kurus tak la ma lagi, saksikan la...hahahahahaha....

Tapi macam mana dengan apoiment tu???, macam mana dengan 49 hengget aku tu???


Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers