Rabu, 7 Julai 2010

Tak TaU Kenape...??

Tetiba aku teringat kat "boyfriend" aku, kadang-kadang aku pun tak tau kenape aku suke kat bf aku 2, nak kata hensem tak de la sangat tapi aku sayang die.
Tadi aku teringat time memula aku kenal die, time aku bru clash dengan 1st bf aku, aku kenal die dari sorang member aku, die bagi no aku pada bf aku nie so kami kenalan dalam talipon.

Pekenalan kami selama setahun bejalan sebagai kawan biase je tapi rapat, selepas setahun baru kami decided couple.
Kadang-kadang aku tertanya-tanya kenape die suke aku and aku suke die, bile aku tanye die sebab aku nie jujur..huhuu.
Tapi kalau die tanye aku kenape??
Aku tak boleh nak jawap, sebab aku pun tak tau kenape....kenape???




p/s : bagi aku cinta tak memerlu kan sebab cukup kalau aku tau dan die tau yang aku sayangkan die...

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers