Ahad, 2 Januari 2011

Derma Darah

Petang tadi lepas mandi and semayang zohor dapat 1 masej dari nabila:-

Nabila : Sue Kat giant Kota damansara ade derma darah.

Aku tanpa buang masa terus siap2 ajak mak aku pegi giant semata nak derma darah sebab lama sangat aku tak derma darah, last derma bulan 3 tahun lepas so alang2 dah ade nie donate je la.

Blood donate ok je juz mula2 tu je yang prob sikit pasal urat pada tangan kanan aku tak timbul, kecian nurses laki tu..hehehe. Tangan kanan Dah Prob die suruh tukar seat amik tangan kiri pulak, nasib tangan kiri ok, takde prob senang je die masuk kan jarum and tak la sakit sangat.

Macam biase la kalau amik darah dorang akan amik 450 amaun je, kali ni rase macam biase je sebab nie kali yang ke 5 aku derma darah.

Tapi nak dijadikan cerita malang nye nasib aku hari nie time nak masuk dalam giant tu aku gopoh sangat sampai jatuh HP baru aku atas jalan so ape lagi betobek la, sakit nye hati tak tau nak cakap la, kecewa giler tengok HP tu.

Balik rumah hati rase nak marah je, msj dengan bf aku pun mcam nak marah kecian die asik kena dengan aku, nak marah orang lain sedang kan silap aku, smpai kan mak aku cakap jangan baran sangat,...hehehehe...lepas mak pujuk aku bebaik baru la rase sjuk sikit hati aku.

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers