Isnin, 3 Januari 2011

Sekolah dan Kerja

Seperti biasa bagun pagi suatu yang paling susah nak baut dari kecik sampai besar. Pagi nie jalan agak bz tapi tak lah teruk sangat masih terkawal dan tak ramai sangat yang bepusu2 nak hantar anak ke skolah, mungkin awal lagi time aku keluar pagi tadi so jalan tak la sesak sangat.

Orang yang nak pergi keje pun tak ramai sangat hari nie, agak nya ramai yang cuti kot pasal nak hantar anak2 pergi skeolah mana yang anak baru nak daftar tu kan.

Aku seperti biase bergerak pada waktu aku sendiri dan memandu dalam kelajuan aku sendiri cuma ayah yang keluar awal pagi hari nie sebab die takut jalan sesak pagi2 sebab hari baru bagi tahun batu kan.

Apa pun untuk adik2 yang baru masuk sekolah dan pada yang nak mulakan kerja yang baru semoga success smpai hujung tahun okey.

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers