Selasa, 18 Januari 2011

surat sengal....

Minggu lepas ofis kitaorang ada buat kursus pengurusan pejabat berkesan, semua staff di wajibkan menghadirkan diri ke kursus tu, jumaat petang tu kami pun begerak ke tempat kurusu di hotel awana, genting highlands.

Kursus okey je berjalan lancar, penginapan pun okey, makan minum pun best dan udara memang sejuk tak penah la aku tidor hotel tak pasang air corn kat sana usah kata air corn kopas pun tak pasang, huhuhuh...

Macam2 yang di kursus kan, penceramah pun okey je, parat paling last blaja nak buat surat surat tu memang best dengan itu aku serta kan surat yang die bagi pada kitorang nk kesan kesalahan surat tu...


surat yang sengal

Time aku baca je surat nie terus aku gelak besar, tp mmg happening la surat nie sempoi...hehehehe.....

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers