Rabu, 2 Februari 2011

Adik dan Kesedihan Aku

Malam nie aku sedih sangat, sedih sebab fikir pasal kehidupan aku...........

Aku ada sorang adik, adik aku dah kawin...tapi sejak die kawin n dah pindah, die jarang datang rumah...aku bukan marah, cuma aku rasa tekilan, sebab die close dengan ayah aku so ayah sayang die sangat...

Esok kitorang nak pegi kelantan, tapi tibe2 adik call kate tak jadi ikut, aku tau mst laki die yang tbe2 xnak pegi....isteri kan kena taat dengan suami, so die pn xnk la ikut....sedih nye la aku, macam mana nak bagi tau ayah ye...??

Kadang2 aku tefikir " kan bagus kalo aku dengan adik tak pernah membesar " sebab aku nak aku dengan adik sentiasa ade depan mata dorang dan dorang tak perlu risau kehilangan kami, kecuali maut dari ALLAH.

Adik kawin muda, masa remaja die singkat je....sebab die telalu ikut perasaan, sampai die lupe ape yang die ade sekarang semakin menjauh pada die (hati dan perasaan mak & ayh).

Aku tetap dengan dunia aku, bagi aku sekuat mana pun kasih aku pada lelaki, kuat lagi kasih aku untuk mak dan ayah aku......selagi benyawa,selagi tu la aku akan bebakti pada dorang itu janji aku.

p/s : Doa aku cuma 1, semoga aku tak kan lupa diri n asal usul aku.....dan tetap kan lah hati aku....AMIN.

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers