Selasa, 1 Februari 2011

Aku, Dia Dan Family

1st day in fabruary.....xbanyak yang die cakap kan, cuma rase rindu pada mak dh 4 hari mak pergi kelantan, tapi hari2 call pasal die xselesa kat sana...makan pun xsesuai dengan tekak die,2 la orang nasihat jangn pegi nak sangat pegi skarang rasa la...hehehehe....

p/s : sabar ye mak, kamis nie kami pegi amik mak ye......sayang mak...^_^
lagi 1 ayah rindu mak sangat, sian ayah boring dok umah mak xde nk ajak sembang..... (sedih)


Kisah malam tadi.....

Semalam sebelom tidor aku call boypren aku.......
Kisah bemula :

Aku : Abang bie rase bie kene kurus kan badan la....

Boypren : Kenape pulak??

Aku : Bie dah gemok la....kaki, lutut n pinggang bie dah mula sakit, ayah cakap badan berat
sangt so kne turun kan berat bdn la....(smbil buat suara manja)..huhuhu..

Abang : ye ke, kurang kan la makn ye sayang.....makn pagi je tengah hari tak payah la makn....

Aku : ye la abang, nanti bie diet ye...

Abang : bie sekarang pakai seluar saiz brape??

Aku : Sebelom nie timbang 61kg tp xtau la yg paling baru berape...(pekak badak)..hahaha

Abang : Abang tanye saiz seluar bukan berat...hahahahah....

Aku : ehhhh...bukan abang tanye berat bie ke..??

Abang : abang tanye saiz la bie...

Aku : owh ye ke, salah dengar la 2...heheheh.....31

Abang : mak ai besar nye...hahahah abg dengar tadi 21....hehehehe(gelak sakan)

Aku : Owh gelak, xpe ye la bie mmg gemok pun....ponggong besor.....(sedih)

Abang : Alaaaa..abang memain je la sayang...merajuk pulak..

Aku : Yela abang, bie xlawa gemok...

Sampai la satu tahap aku dengan die diam........................................tet..tet..(talian putus)

p/s : Tau la die kurus kering selumber je kate orng ye.....(lempang kang)

Seblom talian putus aku sempat la say bubye kat die n kiss gud nite untuk die........walaupun kadang2 die wat aku geram, aku tetap sayang die.........dulu, kini n selama nya....ILYSM...^_^


Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers