Isnin, 7 Februari 2011

Baca Novel + Sakit Hati

Semalam satu hari aku dok baca novel sampai ke malam sebab jalan ceritanya menarik sampai aku rasa sayang nak stop baca novel tu, agak lama jugak la aku tak membaca novel, kira2 sejak habis SPM dulu, kenapa aku pun tak tahu??....Ermmm... kalau nak ikutkan semalam mula asalnya aku cadang nak pegi jumpa my lovely boypren tapi last2 tak jadi pasal die ade hal dengan family die so aku tak nak la memaksa die datang jumpa aku. ------> (dalam hati terbit gak rasa sakit hati)

Untuk hilangkan rasa amarah dan sakit hati aku dari jadi berpanjangan aku pun layan msj dengan die (walaupun jelas sekali yang aku memang marah)hehehe.....kalau nak tau jenis dah marah memang susah nak sejuk hati lagi2 kalau membabitkan my future husband...heheheh, bukan ape saja nak merajuk. (padahal aku memang tau yang die bukan tau nk pujuk pun)

Malam pun menjelma, msj..msj dan msj....tiba2 die senyap, rupa2nya die dah tido..adoi bukan main sakit lagi hati aku, kalau die ade kat sebelah aku time nie memang aku cubit2 dah perot die, geram gila rasanya cakap sekejap je sebab nak bentang tempat tidur la bagai, last2 diam terus, patut la msj dan call banyak kali tak jawap...hishhh.

p/s: Lepas call banyak kali tak berjwap aku pun terus sambung baca novel sampai pukol 2 pagi.

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers