Selasa, 8 Februari 2011

Kerja Hari Ini

Hari nie karja macam biasa je tak banyak mana pun, sempat jugak la cantikkan blog, edit picture, buat my assignment yang melambak2.....
Esok punya things to do today nak buat macam hari nie jugak, lagi2 bab my assignment yang dah nak kene submit next week....gerun betol rase hati perut nie...huhuhu..
khamis and jumaat nak cuti, coz nak pergi terengganu ade kenduri abang sedara kawin sebab tu nak tak nak kena la siap kan secepat mungkin.



p/s : Saja nak penuhkan blog untuk buln feb nie.

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers