Sabtu, 5 Februari 2011

Ulang Tahun Pekenalan Aku Dan D.E

Selamat pulang dari kelantan, Alhamdullilah selamat sudah sampai ke rumah......keadaan rumah agak huru hara dengan barang2 shopping di kelantan....huhuhu...

Kali nie pegi jalan xdpt beli kan ape2 untuk D.E ku sayang, pasal gaji dah abih la....tapi xpe, die xmintak n aku x janji pun...heheheh..( sori ye sayng ).

Selama 3 hari 2 malam kat sane, rase tak sabar giler nak blik kota damnsara, rindu kat rumah, rindu masakan mak, rindu kat tady bear ku sayang n lappy ku nie jugak....nk update blog n status FB.....akhri nya berjaya jugak mengupdate status FB n my blog .

Cite pasal update blog, time on9 je blog trus mate ku terpandang pada tarikh anniversary aku dengan D.E (Chinta Hidup Ku) tak sangka, dah 2 tahun rupa nye aku dengan die ( hubungan paling lama ), dah tu terus aku sms pade die wish untuk anniversary nie walau pn lambat 3 hari...yang lawak nya die ingt aku mmg ingt, pada hal aku lupa...tapi ape pn tq pada my blog cause remember about this to me..hehehehe...( tapi D.E ku sayang, bie xpnh lupa pada abang tau).
p/s : My Lovely Hazri...Muah.

Untuk D.E, Thank You cause being a part of my life, In my heart and in my head you are the only one in my life. I Love You so Much Hazri....mauh..muah..muah...

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers