Jumaat, 25 Mac 2011

Malam Terakhir..

Malam nie malam terakhir aku kat sini, esok akan pulang ke kota...wooooo...tak sabar nak jumpa mereka-mereka tersayang...hehehe..

Ahad ade class so prepare untuk test and i-class for the last class...so scary.

p/s : Hopefully everything will be good..wish me good luck..=)

Khamis, 24 Mac 2011

3 Hari Berlalu...


Sekarag masih di pulau mutiara, seronok ade sedih ade penat ade sakit hati pun ada...
macam-macam ada....huhuh...

Lusa bakal pulang ke kota damansara tercinta ( tercinta la sangat ) jumpa insan tersayang MAK, AYAH 'n' HAZRIE tersayang..hehehe...

Ahad adalah kelas terakhir for this 2nd sem....takut, seram 'n' gelabah...Tabo..tabo..tabo...( bak kata anak sedara kak farah )

Ape pun tak boleh la kat sini, hazrie asik nak marah n hangin je bosan betol la rase macam nak balik je sekarang nie nak pegi jumpa dia nak bagi tau die yang aku sayang die sangat-sangat dan jangan la marah-marah lagi..uhuk...:'(


p/s : sayang, sayang jangan la hangin selalu ye..bie susah hati la abang macam nie, bie sayang abang sangat-sangat.

Selasa, 22 Mac 2011

Di Tinggalkan dan Meninggalkan....

Seminggu lepas, my lovely boyfren balik kampung sedih sangat, hari ahad kemarin baru balik MERU,KELANG...seminggu die kat kampung tak tau ape yang die buat dan pergi mana dah la tu masa die kat kampung jarang betol kami masej dan call, sedih betol laaa.....siap begaduh besar lagi tu...uhukkkk..:'(


Semalam kebetulan aku cuti sebab nak pergi settle hal kat uitm aku pun ambik la peluang pergi jumpa die kat seksyen 2 shah alam semalam dan first time aku jumpa die dengan baju kerja, hehehe lawak betol rupa die tapi aku suke sangat. Lega betol dapat jumpa die setelah seminggu tak jumpa, mood pun baik je semalam sebab dah tak gaduh lagi...hehehehe...<3<3..

Hari nie aku pulak yang nak tinggal kan die, sebab sekejap je lagi aku nak pergi menyetel kan kerja aku kat penang pulak...waaawaaaawaaaaaaa....sedih nya nak tinggal kan yang tersayang...wuuuuuuwuuuuu...:'(

p/s : Buat hazrie ku yang tersayang jaga diri bebaik ye, jangan nakal2 tau...Bie pegi kejap jeeee....sabtu nanti Bie balik ye sayang..kite pergi dating ye..ye..ye...heheh...LOVE YOU SO MUCH..

Jumaat, 11 Mac 2011

SaBoR Je LaAaA...

7 mac 2011 satu lagi hari yang xmungkin aku leh lupe, adoiiiii...eksiden lagi, sakit giler kot..seminggu lutut aku baru nk baik..tp sedikit capik...hari2 mak kaci urut aku punya kaki, ase macm nak terkencing di wat nye...sabo je laaa....hehehehe...

Dah 2 pulak boleh pulak jatuh tangga, lagi sehari dapat MC, heheheh...dan seminggu lebih sudah aku menunggang kapcai ku tanpa lesen..otaiiii..hehehe..cek gaji dan overtime dapat sudah, tp malang sungguh sebab xleh nak bank in pasal akaun dah kne bolg..sabor je laaa...huhuhu...


Selasa, 1 Mac 2011

WelcomE 1st MAC

Selamat datang 1st mac, pagi yang diberkati hari nie, sebab awal pagi lagi hujan turun melembabkan dan menyuburkan muka bumi allah nie..untuk bulan nie ada 2 lagi kelas yang aku kena hadir untuk this 2 sem at UiTM hopefully aku tak de ape2 problem untuk the next seminar.

Bulan nie nak buat azam baru la, ingat nak mula bersukan bukan ape badan dah makin dan makin dan makin naik, huhuhu.. ( namo jadi giant ++size ). Semalam dah start Training lari kat trek stadium UPM, dapat la 4 round...hehehe...

p/S : nie la trek Stadium UPM yang aku jogging smalm...ase nak patah kaki aku di wat nya, tp demi badan ku yang semakin montel nie aku gagah kan jugak..huhuhu..


Lepas je abih jogging kau pun rehat2 kejap dan besiap pulang, on the way balik tu boleh pulak la hujan tengah jalan...adoiiii...tapi takpe la hujan je pun. Sampai rumah dalam hati aku dah nekad aku tak akan makan malam nie...berjayakah aku ??

Nampaknya kau memang tak berjaya, bukan sebab ape sampai je rumah mak aku dah hidang makan, sekali die buat mee rebus daaa...( Sluuurrrpppp !!! ) dah la mak puasa hari isnin semalam, kesian pulak tengok mak dah masak penat2, pulak tu aku yang suruh mak masak beria sekali tak makan memang nak kena la kan, demi menjaga hati orang tua tu aku pun jamah la sikit.

On9 sebentar bersama FB, WOOOOOWWWW..!! (ape kes) kena kutuk kat fb la der....agak kurang di ajor betol....tapi tak pe itu semua penyuntik semangat.....bia ape orng kata ( ADA AKU KESAH KE DOLLLLL.....) hahahaha.....

p/s : pada yang mengenakan aku dalam fb tu siap la korang ye....kutuk aku g jogging ye, gajah bersenam la, gempa bumi la...aje nye ye kome nie....( mangkuk betol )....heheheh.

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers