Selasa, 22 Mac 2011

Di Tinggalkan dan Meninggalkan....

Seminggu lepas, my lovely boyfren balik kampung sedih sangat, hari ahad kemarin baru balik MERU,KELANG...seminggu die kat kampung tak tau ape yang die buat dan pergi mana dah la tu masa die kat kampung jarang betol kami masej dan call, sedih betol laaa.....siap begaduh besar lagi tu...uhukkkk..:'(


Semalam kebetulan aku cuti sebab nak pergi settle hal kat uitm aku pun ambik la peluang pergi jumpa die kat seksyen 2 shah alam semalam dan first time aku jumpa die dengan baju kerja, hehehe lawak betol rupa die tapi aku suke sangat. Lega betol dapat jumpa die setelah seminggu tak jumpa, mood pun baik je semalam sebab dah tak gaduh lagi...hehehehe...<3<3..

Hari nie aku pulak yang nak tinggal kan die, sebab sekejap je lagi aku nak pergi menyetel kan kerja aku kat penang pulak...waaawaaaawaaaaaaa....sedih nya nak tinggal kan yang tersayang...wuuuuuuwuuuuu...:'(

p/s : Buat hazrie ku yang tersayang jaga diri bebaik ye, jangan nakal2 tau...Bie pegi kejap jeeee....sabtu nanti Bie balik ye sayang..kite pergi dating ye..ye..ye...heheh...LOVE YOU SO MUCH..

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers