Khamis, 5 Mei 2011

Cerita dari panggung ke panggung [RED RIDING HOOD]

Last WEEKEND aku keluar dating dengan MR. HAZRIE. Kebetulan dah lama kitorng tak tengok wayang, so aku pun decide nak pegi tengok wayang. Ingat nak ajak pegi one U tapi tak jadi pasal jalan jem sangt waktu tu. Almaklum la hari cuti, sempena hari cuti KULI-KULI[termasuk lah aku jugak] sedunia hehehe.........So sebagai altenative lain aku ajak die pegi panggung paling dekat je lain tak bukan CINELEISURE.

Sebelum pegi, aku sempat jugak usha2 tiket kat tenet, bajet nak beli on9 je sebab malas nak beratur panajang la konon, tapi sebelom beli aku call la HAZRIE dulu nak tanya boleh ke tak nak beli on9, so kata nya "tak payah la beli dulu, takot karang tak sempat je..nanti membazir je duit"...haaaaa, macam tu la die jawap, aku pun jawap balik "okey, tapi nanti kalau kene beratur panjang AWAK beratur sorang2"...haaaaa, yang 2 aku yang jawap. Aku pun off laptop n pegi besiap.

Sampai je die, aku pun terus menerpa ke??...tettttttt, masuk dalam kereta oke, bukan kat die hehehehe, oke perjalanan pun diteruskan ke kedai makan sebab die lapar so nak bekpes dulu. Sesiap makan,ZZAAASSSSSSS kereta meluncur dalam kelajuan sedarhana sebab waktu tu jalan dah start jem.

Tiba kat KAUNTER [bukan kuanter k] nasib la orang tak ramai.aku pun cepat pegi beli tiket, ape lagi kalau bukan cite RED RIDING HOOD . Nak cite sinopsi nye panjang so korang baca la kat sini k. So secara ringkasnya pasal movie nie, korang semua mesti penah dengar cerita pasal budak pempuan berjubah merah dan serigala kan, so cerita nie adalah seakan2 cerita kanak2 tu, cuma plot cerita nya di ubah sikit la....bagi aku cerita nye best dan tak la terlalu padat, aksi yang tak melampau, tak seram sangat, cuma kite mesti akan sentiasa meneka, sebab kite xtau sapa yang serigala jadian tu.....kalau korang nak tau ape jadi pada penduduk kampung n hero n heroin nye koransg tengok sendiri k...jamin puas hati......heheheheh.

Oke, nie antara pic pelakon dalam RED RIDING HOOD ^__^.
*
*
*
Amanda syefried [valevie, heroin] hot kan rupa die =P
*
*
Nie babak time nk selamat kan valerie dari jadi umpan serigala jadian
*
*
Shiloh fernandez [peter, hero] cute lagi macho =)
*
*
Nie pulak tengah dating tekejut sebab ade orang kena bunuh dengan serigala jadian
*
*
Cinta betepuk sebelah tangan kesian henry =)
*
*
*

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers