Selasa, 3 Mei 2011

selamat tinggal bulan 4, selamat datang bulan 5...

Kejap je dah bulan 4...tau2 nanti dah bulan 6 pulak...bulan 4 arui tu xsempat nak pos ape2 kat blog yh kosong lagi simple nie...biase la sye nie pemalas, orng ade blog die pn nak ade blog, tapi xtau nk guna...hehehe.

Ape pun bulan 4 yang aku tingglkan penuh degan suka duka...dari awal bulan sampai la habis bulan...hope bulan 5 nie akan jadi lebih baik dari bulan 4..huhu...ape benda yang aku merepek nie aku pn xtau la...hehehe

Tapi ape yang penting "kita enjoy"...hehehe...

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers