Rabu, 17 Ogos 2011

baiki ke beli baru je ye??

Sedih bile mengenangkan HP yang baru berape bulan guna dah tumpoq, nie semua gara2 tangan aku yang lemah gemalai nie...adoi, jahanam HP den yang sememangnya dah mula nak buat hal dengan aku.

Nak kata tangan aku nie tak bedung, sememangnya mak aku kata die dah bedung, tapi yang peliknya bile bab memegang henpon nie mudah bebenor telungkupnya, dah la henpon canggih, kalo tak canggih xde la aku heran sangat nie henpon canggih tuuuu...

Die macam tau2 je gaji n bonus aku dah masyuk mula la ko nak buat hal dengan aku ye wahai henpon yang di sayangi..

ko nak kene jual ke, pandai dah nak wat hal ye....


Dah la lubang enpree jahanam, gegor pn tumpoq, lepas nie tah natang ape pulak yang nak jahanam pun aku xtau.
pepagi buta lg nk sibok cari kedai baiki henpon dalam tenet nak pegi hantor baiki, kalau rasa baiki pn sama harga beli hp baru baik aku lego kan je henpon nie.


p/s: lepas nie aku nak belajor la mcm mana nak baiki henpon senang takpayah antor kedai nk bayor memahe, aku pun bolh buat part time baiki henpom...



nie la model henpon aku yang giler dah 2....

1 ulasan:

Sarah Mohd Saleh berkata...

beli jer baru yunnkkkkkk ;)

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers