Isnin, 2 Januari 2012

Berakhirnya Cuti Rehat 10 Hari

Hai, Bosan xtau ape nak cite...cuma nak buat rekod baru, kot2 lepas nie aku leh wat rekod taip banyak cite untuk tahun baru nie...bukan ape, sebab aku nie pemalas cikit, saja gatal tgk orang ade blog aku pun nak ade blog..konon nak cite pasal diri n wat diari tapi xde bnda pn...heheheh.
Hari nie last aku bercuti setelah 10 hari bercuti, stay kat rumah, on9 tiap2 hari sampai pagi, makan, tidor, upload movie, tengok tv dan membesor kan badan..hahahaha...hah lagi 1 pegi shopping dengan mak...hehe.
Esok bermulalah hari pertama berkerja dalam tahun baru nie, sonok sangat nak masuk opis nie, bukan kenape sebab bosan giler dok umah membesor kan badan, dah macam tempayan kata mak, adoi.....hehehehe
Esok mesti mak kembali bosan, pasal aku xde nak teman die..dah 10 hari cuti aku lah kawan die kat rumah n kemana2 aku lah yang die ajak teman, kesian kat mak, tapi xpe aku dh tinggal kan job baru tok die buat so xde la die bosan sangat..hehehe..."mak, mak tolong jahitkan lapik hantaran tu cantik2 tau..nanti ANAK bagi upah k" hehehehe.
Ok lah, cakap banyak tak guna, pada staf2 MASUM (Majlis Sukan Universiti Malaysia) tunggu aku masuk opis eik, korang mesti rindu aku kan..hehehe.



Ahad, 1 Januari 2012

WELCOM 2012....GOOD BYE 2011.....

Hai pembaca blog sekalian alam, agak lama tak update blog nie....dah besawang2 dah blog nie haaa..

Sebernaya saja menjengah blog nie nak bersih2 kan sesawang yang ada, al maklum la dah masuk tahun baru la kata kan so tak kan nak biar semak samun je kan baik la di kemas2 cikit supaya ade la orang nak datang melawat blog buruk aku nie...huhuhu..

Malam tadi selamat lah sudah kita meninggal kan tahun 2011 dan secara rasmi nye bermula lah 2012 pula untuk hari ini, Agak2 azam korang yang tahun lepas tu dah tercapai ke blom ye?? so kalau ade yang blom tercapai tu continue la tahun nie ok..heheheh

Untuk aku pulak, azam tahun baru nie aku nak duduk umah and tunggu orang MASUK MEMINANG..heheh..mudah mudahan di makbulkan..bunyi agak gatal, tapi tu la azam aku..haaaaa.

So sampai cini je la tugas aku membersihkan semak samun n sawang2 yang ada nie...lain masa kau datang lagi k.

p/s : Pada semua warga blogger SELAMAT TAHUN BARU , SEMGA DI PANJANGKAN USIA DAN DI MURAHKAN REZEKI..AMAINNNNN.


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers