Ahad, 1 Januari 2012

WELCOM 2012....GOOD BYE 2011.....

Hai pembaca blog sekalian alam, agak lama tak update blog nie....dah besawang2 dah blog nie haaa..

Sebernaya saja menjengah blog nie nak bersih2 kan sesawang yang ada, al maklum la dah masuk tahun baru la kata kan so tak kan nak biar semak samun je kan baik la di kemas2 cikit supaya ade la orang nak datang melawat blog buruk aku nie...huhuhu..

Malam tadi selamat lah sudah kita meninggal kan tahun 2011 dan secara rasmi nye bermula lah 2012 pula untuk hari ini, Agak2 azam korang yang tahun lepas tu dah tercapai ke blom ye?? so kalau ade yang blom tercapai tu continue la tahun nie ok..heheheh

Untuk aku pulak, azam tahun baru nie aku nak duduk umah and tunggu orang MASUK MEMINANG..heheh..mudah mudahan di makbulkan..bunyi agak gatal, tapi tu la azam aku..haaaaa.

So sampai cini je la tugas aku membersihkan semak samun n sawang2 yang ada nie...lain masa kau datang lagi k.

p/s : Pada semua warga blogger SELAMAT TAHUN BARU , SEMGA DI PANJANGKAN USIA DAN DI MURAHKAN REZEKI..AMAINNNNN.


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Tiada ulasan:

Hazri dan Sue

Daisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers